ПрАТ ІВЦ МФО

Код за ЄДРПОУ: 00225223
Телефон: (0512) 44-52-14, 44-52-15, 44-52-17, 44-52-18
e-mail: ipcsfo@gmail.com
Юридична адреса: 54028, Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. Космонавтів, 81-А
 
Дата розміщення: 21.04.2017

Річний звіт за 2016 рік

V. Інформація про посадових осіб емітента

1. Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента

1) посада* Голова Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Чорний Альберт Шмiлевич
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕО, 361757, 01.08.1997, Ленiнським РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.
4) рік народження*** 1941
5) освіта*** Вища
6) стаж роботи (років)*** 61
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав*** ПАТ "IВЦ МФО", Голова правлiння
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 25.04.2016, 3 роки
9) опис Голова правлiння - голова виконавчого органу, керує роботою Правлiння, без довiреностi представляє iнтереси Товариства та вчиняє вiд його iменi юридичнi дiї в межах компетенцiї визначеної статутом товариства. Обов'язок Голови правлiння полягає у здiйсненнi керiвництва дiяльнiстю виконавчого органу емiтента, який в свою чергу здiйснює керiвництво поточною дiяльнiстю Товариства, що передбачає вiдповiдальнiсть за реалiзацiю цiлей, стратегiї та полiтики Товариства. Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi Статутом та посадовою iнструкцiєю. Голова правлiння має право без довiреностi дiяти вiд iменi товариства вiдповiдно до рiшень колегiального виконавчого органу, в тому числi представляти iнтереси товариства, вчиняти правочини вiд iменi товариства, видавати накази та давати розпорядження, обов'язковi для виконання всiма працiвниками товариства. До повноважень та обов'язкiв Голови правлiння, вiдноситься, зокрема: здiйснення у складi Правлiння керiвництва господарською дiяльнiстю Товариства; виконання покладених на Правлiння рiшення Загальних зборiв, планування дiяльностi Товариства; пропозицiї з розподiлу i використання прибутку, визначення розмiрiв фондiв, якi створюються Товариством вiдповiдно до чинного законодавства України, розмiру i форми виплати дивiдендiв, винесення їх на розгляд Наглядової ради та Загальних зборiв акцiонерiв; прийняття рiшення про розпорядження рухомим та нерухомим майном Товариства, грошовими коштами, отримання кредитiв, якщо сума угоди не перевищує лiмiт встановлений Наглядовою радою; прийняття рiшення про розпорядження рухомим та нерухомим майном Товариства, грошовими коштами, отримання кредитiв та обов'язково отримує попередню згоду Наглядової ради на укладання таких угод, якщо сума угоди перевищує лiмiт встановлений Наглядовою радою; розроблення поточних фiнансових звiтiв; iнше. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Винагорода за звiтний перiод - заробiтня платня, згiдно зi штатним розкладом. Винагорода у натуральнiй формi - вiдсутня. Посади, якi особа обiймала протягом останнiх 5 рокiв: Голова правлiння ПАТ IВЦ МФО. Обгрунтування змiн: змiни у персональному складi посадових осiб Товариства вiдбуваються у разi необхiдностi за рiшенням Загальних зборiв. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має.


1) посада* Головний бухгалтер
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Єрохiна Раїса Леонiдiвна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕО, 109498, 16.05.1997, Ленiнським РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.
4) рік народження*** 1954
5) освіта*** Вища
6) стаж роботи (років)*** 41
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав*** ВАТ "IВЦ МФО", головний бухгалтер
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 01.06.1992, Безстроково, до моменту припинення повноважень
9) опис Посадовi обов'язки Головного бухгалтера визначенi посадовою iнструкцiєю посадової особи Товариства. Здiйснює i координує органiзацiю бухгалтерського облiку господарсько - фiнансової дiяльностi пiдприємства, здiйснює контроль за ефективним використанням матерiальних, трудових i фiнансових ресурсiв. Забезпечує рацiональну органiзацiю облiку i звiтностi на пiдприємствi i його пiдроздiлах на основi прогресивних форм i методiв бухгалтерського облiку i контролю. Органiзовує та контролює складання розрахункiв щодо використання прибуткiв, затрат на виробництво, платежiв до бюджету. Своєчасно i правильно складає звiти. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Винагорода за звiтний перiод - заробiтня платня, згiдно зi штатним розкладом. Винагорода у натуральнiй формi - вiдсутня. Обгрунтування змiн: змiни у персональному складi посадових осiб Товариства - змiна головного бухгалтера - вiдбуваються у разi необхiдностi за рiшенням виконавчого органу Товариства. Посади, якi особа обiймала протягом останнiх 5 рокiв: головний бухгалтер ПАТ IВЦ МФО. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має.


1) посада* Член правлiння
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Деордiєв Олександр Дмитрович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕО, 599162, 15.10.1998, Центральним РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.
4) рік народження*** 1944
5) освіта*** Вища
6) стаж роботи (років)*** 56
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав*** ВАТ "IВЦ МФО", завiдуючий сектором
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 25.04.2016, 3 роки.
9) опис Як член правлiння має повноваження та виконує обов`язки колегiально у складi правлiння, вiдповiдно до статуту Товариства. Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi Статутом Товариства та посадовою iнструкцiєю. До повноважень та обов'язкiв члена правлiння, вiдноситься, зокрема: здiйснення у складi Правлiння керiвництва господарською дiяльнiстю Товариства; виконання покладених на Правлiння рiшення Загальних зборiв, планування дiяльностi Товариства; пропозицiї з розподiлу i використання прибутку, визначення розмiрiв фондiв, якi створюються Товариством вiдповiдно до чинного законодавства України, розмiру i форми виплати дивiдендiв, винесення їх на розгляд Наглядової ради та Загальних зборiв акцiонерiв; прийняття рiшення про розпорядження рухомим та нерухомим майном Товариства, грошовими коштами, отримання кредитiв, якщо сума угоди не перевищує лiмiт встановлений Наглядовою радою; прийняття рiшення про розпорядження рухомим та нерухомим майном Товариства, грошовими коштами, отримання кредитiв та обов'язково отримує попередню згоду Наглядової ради на укладання таких угод, якщо сума угоди перевищує лiмiт встановлений Наглядовою радою; розроблення поточних фiнансових звiтiв; iнше. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Як член правлiння, посадова особа не отримує винагороди вiд дiяльностi на посадi члена правлiння. Винагорода за звiтний перiод за основним мiсцем роботи у Товариствi - заробiтня платня, згiдно зi штатним розкладом. Винагорода у натуральнiй формi - вiдсутня. Обгрунтування змiн: змiни у персональному складi посадових осiб Товариства вiдбуваються у разi необхiдностi за рiшенням Загальних зборiв. посади, якi обiймала ця особа за останнi 5рокiв - Головний конструктор ПАТ "IВЦ МФО". Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має.


1) посада* Член правлiння
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Наливайська Надiя Миколаївна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕО, 556163, 15.05.1998, Ленiнським РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.
4) рік народження*** 1950
5) освіта*** Вища
6) стаж роботи (років)*** 50
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав*** ВАТ "IВЦ МФО", заступник начальника виробництва
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 25.04.2016, 3 роки.
9) опис Як член правлiння має повноваження та виконує обов`язки колегiально у складi правлiння, вiдповiдно до статуту Товариства. Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi Статутом Товариства та посадовою iнструкцiєю. До повноважень та обов'язкiв члена правлiння, вiдноситься, зокрема: здiйснення у складi Правлiння керiвництва господарською дiяльнiстю Товариства; виконання покладених на Правлiння рiшення Загальних зборiв, планування дiяльностi Товариства; пропозицiї з розподiлу i використання прибутку, визначення розмiрiв фондiв, якi створюються Товариством вiдповiдно до чинного законодавства України, розмiру i форми виплати дивiдендiв, винесення їх на розгляд Наглядової ради та Загальних зборiв акцiонерiв; прийняття рiшення про розпорядження рухомим та нерухомим майном Товариства, грошовими коштами, отримання кредитiв, якщо сума угоди не перевищує лiмiт встановлений Наглядовою радою; прийняття рiшення про розпорядження рухомим та нерухомим майном Товариства, грошовими коштами, отримання кредитiв та обов'язково отримує попередню згоду Наглядової ради на укладання таких угод, якщо сума угоди перевищує лiмiт встановлений Наглядовою радою; розроблення поточних фiнансових звiтiв; iнше. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Як член правлiння, посадова особа не отримує винагороди вiд дiяльностi на посадi члена правлiння. Винагорода за звiтний перiод за основним мiсцем роботи у Товариствi - заробiтня платня, згiдно зi штатним розкладом. Винагорода у натуральнiй формi - вiдсутня. Обгрунтування змiн: змiни у персональному складi посадових осiб Товариства вiдбуваються у разi необхiдностi за рiшенням Загальних зборiв. посади, якi обiймала ця особа за останнi 5рокiв - Начальник виробництва ПАТ "IВЦ МФО". Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має.


1) посада* Член наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Караваєв Анатолiй Кузьмич
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕО, 361629, 31.07.1997, Ленiнським РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.
4) рік народження*** 1945
5) освіта*** Вища
6) стаж роботи (років)*** 54
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав*** ГСКТ Б СФО, конструктор
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 25.04.2016, 3 роки.
9) опис Як член Наглядової ради має повноваження та виконує обов`язки колегiально у складi Наглядової ради, яка, вiдповiдно до статуту Товариства, здiйснює контроль за дiяльнiстю виконавчого органу та захист прав акцiонерiв Товариства. До повноважень та обов'язкiв члена Наглядової ради вiдноситься: вимагати та одержувати для ознайомлення вiд виконавчого органу будя-якi документи та iнформацiю, що стосуються дiяльностi АТ та його виконавчого органу, а також дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв; - вимагати та одержувати для ознайомлення вiд виконавчого органу протоколи загальних зборiв АТ та документи, що до них додаються; - викликати голову виконавчого органу для доповiдей та давати оцiнку його дiяльностi; - вимагати вiд виконавчого органу АТ щоквартального надання iнформацiї про стан фiнансово-господарської дiяльностi АТ i т.iн.. Обгрунтування змiн: змiни у персональному складi посадових осiб Товариства вiдбуваються у разi необхiдностi за рiшенням Загальних зборiв.Обов`язки виконує колегiально у складi Наглядової ради, вiдповiдно до статуту Товариства. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Як Член Наглядової ради, посадова особа не отримує винагороди вiд дiяльностi на посадi члена Наглядової ради. Винагорода за звiтний перiод за основним мiсцем роботи у Товариствi - заробiтня платня, згiдно зi штатним розкладом. посади, якi обiймала ця особа за останнi 5рокiв - Пенсiонер; Провiдний Конструктор ПАТ "IВЦ МФО". Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має.


1) посада* Голова правлiння
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Чорний Михайло Альбертович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕО, 361756, 01.08.1997, Ленiнським РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.
4) рік народження*** 1981
5) освіта*** Вища
6) стаж роботи (років)*** 19
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав*** ВАТ "IВЦ МФО", маркетолог
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 25.04.2016, 3 роки.
9) опис Як член Наглядової ради має повноваження та виконує обов`язки колегiально у складi Наглядової ради, яка, вiдповiдно до статуту Товариства, здiйснює контроль за дiяльнiстю виконавчого органу та захист прав акцiонерiв Товариства. До повноважень та обов'язкiв члена Наглядової ради вiдноситься: вимагати та одержувати для ознайомлення вiд виконавчого органу будя-якi документи та iнформацiю, що стосуються дiяльностi АТ та його виконавчого органу, а також дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв; - вимагати та одержувати для ознайомлення вiд виконавчого органу протоколи загальних зборiв АТ та документи, що до них додаються; - викликати голову виконавчого органу для доповiдей та давати оцiнку його дiяльностi; - вимагати вiд виконавчого органу АТ щоквартального надання iнформацiї про стан фiнансово-господарської дiяльностi АТ i т.iн.. Обгрунтування змiн: змiни у персональному складi посадових осiб Товариства вiдбуваються у разi необхiдностi за рiшенням Загальних зборiв. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Як член Наглядової ради, посадова особа не отримує винагороди вiд дiяльностi на посадi члена Наглядової ради. Винагорода за звiтний перiод за основним мiсцем роботи у Товариствi - заробiтня платня, згiдно зi штатним розкладом. посади, якi обiймала ця особа за останнi 5рокiв - Головний менеджер по маркетингу ПАТ "IВЦ МФО". Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має.


1) посада* Член наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Друзь Леонiд Михайлович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕО, 680422, 19.01.1999, Ленiнським РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.
4) рік народження*** 1940
5) освіта*** Вища
6) стаж роботи (років)*** 50
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав*** ПАТ IВЦ МФО, конструктор
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 25.04.2016, 3 роки.
9) опис Як член Наглядової ради має повноваження та виконує обов`язки колегiально у складi Наглядової ради, яка, вiдповiдно до статуту Товариства, здiйснює контроль за дiяльнiстю виконавчого органу та захист прав акцiонерiв Товариства. До повноважень та обов'язкiв члена Наглядової ради вiдноситься: вимагати та одержувати для ознайомлення вiд виконавчого органу будя-якi документи та iнформацiю, що стосуються дiяльностi АТ та його виконавчого органу, а також дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв; - вимагати та одержувати для ознайомлення вiд виконавчого органу протоколи загальних зборiв АТ та документи, що до них додаються; - викликати голову виконавчого органу для доповiдей та давати оцiнку його дiяльностi; - вимагати вiд виконавчого органу АТ щоквартального надання iнформацiї про стан фiнансово-господарської дiяльностi АТ i т.iн.. Обгрунтування змiн: змiни у персональному складi посадових осiб Товариства вiдбуваються у разi необхiдностi за рiшенням Загальних зборiв. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Як член Наглядової ради, посадова особа не отримує винагороди вiд дiяльностi на посадi члена Наглядової ради. Винагорода за звiтний перiод за основним мiсцем роботи у Товариствi - заробiтня платня, згiдно зi штатним розкладом. посади, якi обiймала ця особа за останнi 5рокiв - пенсiонер. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має.


1) посада* Голова ревiзiйної комiсiї
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Налiвайська Наталiя Олександрiвна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕР, 077528, 16.01.2003, Центральним РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.
4) рік народження*** 1975
5) освіта*** Вища
6) стаж роботи (років)*** 25
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав*** Економiст ТОВ "Європейська транспортна стiвiдорна компанiя".
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 25.04.2016, 3 роки.
9) опис Повноваження Голови ревiзiйної комiсiї полягає у здiйсненнi керiвництва дiяльнiстю ревiзiйного органу Товариства, який в свою чергу контролює фiнансово-господарську дiяльнiсть виконавчого органу Товариства. Обов`язки виконує колегiально у складi ревiзiйної комiсiї, вiдповiдно до Статуту Товариства. До повноважень та обов'язкiв голови ревiзiйної комiсii разом з iншими членами комiсiї вiдноситься: - черговi та позачерговi перевiрки фiнансово-господарської дiяльностi АТ та його пiдроздiлiв i складає акти за їх пiдсумками. Черговi перевiрки проводяться без спецiального рiшення органiв управлiння АТ за пiдсумками фiнансово-господарської дiяльностi за рiк для подання висновкiв з рiчного звiту i балансу загальним зборам. Позачерговi перевiрки проводяться за рiшенням загальних зборiв, за дорученням Наглядової ради, з власної iнiцiативи або за вимогою акцiонерiв, якi володiють в сукупностi бiльше 10% акцiй; -службовi розслiдування за фактами порушення встановленого порядку дiяльностi апарату АТ i зловживань посадових осiб органiв управлiння АТ. Обгрунтування змiн: змiни у персональному складi посадових осiб Товариства вiдбуваються у разi необхiдностi за рiшенням Загальних зборiв. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Як Голова ревiзiйної комiсiї, посадова особа не отримує винагороди вiд дiяльностi на посадi Голови ревiзiйної комiсiї. Винагорода за звiтний перiод за основним мiсцем роботи у Товариствi - заробiтня платня, згiдно зi штатним розкладом. Винагорода у натуральнiй формi - вiдсутня. посади, якi обiймала ця особа за останнi 5рокiв - Економiст ПАТ "IВЦ МФО" Економiст ТОВ "Європейська транспортна стiвiдорна компанiя". Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має.


1) посада* Член Ревiзiйної комiсiї
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Старчеус Олексiй Володимирович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕО, 265483, 26.02.1997, Ленiнським РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.
4) рік народження*** 1971
5) освіта*** Вища
6) стаж роботи (років)*** 21
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав*** Менеджер з продажу ПП "Самборик"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 25.04.2016, 3 роки.
9) опис Як член Ревiзiйної комiсiї має повноваження та виконує обов`язки колегiально у складi Ревiзiйної комiсiї, вiдповiдно до статуту Товариства. Обов`язки виконує колегiально у складi ревiзiйної комiсiї, вiдповiдно до статуту Товариства. До повноважень та обов'язкiв члена ревiзiйної комiсii разом з iншими членами комiсiї вiдноситься: - черговi та позачерговi перевiрки фiнансово-господарської дiяльностi АТ та його пiдроздiлiв; складає акти за їх пiдсумками. Черговi перевiрки проводяться без спецiального рiшення органiв управлiння АТ за пiдсумками фiнансово-господарської дiяльностi за рiк для подання висновкiв з рiчного звiту i балансу загальним зборам. Позачерговi перевiрки проводяться за рiшенням загальних зборiв, за дорученням Наглядової ради, з власної iнiцiативи або за вимогою акцiонерiв, якi володiють в сукупностi бiльше 10% акцiй; -службовi розслiдування за фактами порушення встановленого порядку дiяльностi апарату АТ i зловживань посадових осiб органiв управлiння АТ. Обгрунтування змiн: змiни у персональному складi посадових осiб Товариства вiдбуваються у разi необхiдностi за рiшенням Загальних зборiв. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Як член ревiзiйної комiсiї, посадова особа не отримує винагороди вiд дiяльностi на посадi члена ревiзiйної комiсiї. посади, якi обiймала ця особа за останнi 5рокiв - Безробiтний; Менеджер з продажу ПП "Самборик". Винагорода у натуральнiй формi - вiдсутня. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має.


1) посада* Член Ревiзiйної комiсiї
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Трофименко Микола Васильович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕО, 785812, 13.12.1999, Ленiнським РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.
4) рік народження*** 1954
5) освіта*** Вища
6) стаж роботи (років)*** 41
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав*** Провiдний конструктор ПАТ "IВЦ МФО".
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 25.04.2016, 3 роки.
9) опис Як член Ревiзiйної комiсiї має повноваження та виконує обов`язки колегiально у складi Ревiзiйної комiсiї, вiдповiдно до статуту Товариства. Обов`язки виконує колегiально у складi ревiзiйної комiсiї, вiдповiдно до статуту Товариства. До повноважень та обов'язкiв члена ревiзiйної комiсii разом з iншими членами комiсiї вiдноситься: - черговi та позачерговi перевiрки фiнансово-господарської дiяльностi АТ та його пiдроздiлiв; складає акти за їх пiдсумками. Черговi перевiрки проводяться без спецiального рiшення органiв управлiння АТ за пiдсумками фiнансово-господарської дiяльностi за рiк для подання висновкiв з рiчного звiту i балансу загальним зборам. Позачерговi перевiрки проводяться за рiшенням загальних зборiв, за дорученням Наглядової ради, з власної iнiцiативи або за вимогою акцiонерiв, якi володiють в сукупностi бiльше 10% акцiй; -службовi розслiдування за фактами порушення встановленого порядку дiяльностi апарату АТ i зловживань посадових осiб органiв управлiння АТ. Обгрунтування змiн: змiни у персональному складi посадових осiб Товариства вiдбуваються у разi необхiдностi за рiшенням Загальних зборiв. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Як член ревiзiйної комiсiї, посадова особа не отримує винагороди вiд дiяльностi на посадi члена ревiзiйної комiсiї. Винагорода у натуральнiй формi - вiдсутня. посади, якi обiймала ця особа за останнi 5рокiв - Пенсiонер; провiдний конструктор ПАТ "IВЦ МФО". Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має.


1) посада* Член Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Єрохiна Ганна Генадiївна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕР, 201596, 16.08.2005, Ленiнським РВ ММУ УМВС Укр. по Миколаївський областi
4) рік народження*** 1989
5) освіта*** Вища
6) стаж роботи (років)*** 5
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав*** Економiст ПАТ "IВЦ МФО"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 25.04.2016, 3 роки
9) опис Як член Наглядової ради має повноваження та виконує обов`язки колегiально у складi Наглядової ради, яка, вiдповiдно до статуту Товариства, здiйснює контроль за дiяльнiстю виконавчого органу та захист прав акцiонерiв Товариства. До повноважень та обов'язкiв члена Наглядової ради вiдноситься: вимагати та одержувати для ознайомлення вiд виконавчого органу будя-якi документи та iнформацiю, що стосуються дiяльностi АТ та його виконавчого органу, а також дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв; - вимагати та одержувати для ознайомлення вiд виконавчого органу протоколи загальних зборiв АТ та документи, що до них додаються; - викликати голову виконавчого органу для доповiдей та давати оцiнку його дiяльностi; - вимагати вiд виконавчого органу АТ щоквартального надання iнформацiї про стан фiнансово-господарської дiяльностi АТ i т.iн.. Обгрунтування змiн: змiни у персональному складi посадових осiб Товариства вiдбуваються у разi необхiдностi за рiшенням Загальних зборiв. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Як член Наглядової ради, посадова особа не отримує винагороди вiд дiяльностi на посадi члена Наглядової ради. Винагорода за звiтний перiод за основним мiсцем роботи у Товариствi - заробiтня платня, згiдно зi штатним розкладом. Винагорода у натуральнiй формi - вiдсутня. посади, якi обiймала ця особа за останнi 5рокiв - Безробiтна; Економiст ПАТ "IВЦ МФО". Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має.


1) посада* Член Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Шабля Наталiя Михайлiвна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕО, 262148, 26.12.1996, Ленiнським РВ ММУ УМВС України в Миколаївський областi
4) рік народження*** 1952
5) освіта*** Вища
6) стаж роботи (років)*** 40
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав*** ПАТ "IВЦ МФО", начальник планового вiддiлу
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 25.04.2016, 3 роки.
9) опис Як член Наглядової ради має повноваження та виконує обов`язки колегiально у складi Наглядової ради, яка, вiдповiдно до статуту Товариства, здiйснює контроль за дiяльнiстю виконавчого органу та захист прав акцiонерiв Товариства. До повноважень та обов'язкiв члена Наглядової ради вiдноситься: вимагати та одержувати для ознайомлення вiд виконавчого органу будя-якi документи та iнформацiю, що стосуються дiяльностi АТ та його виконавчого органу, а також дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв; - вимагати та одержувати для ознайомлення вiд виконавчого органу протоколи загальних зборiв АТ та документи, що до них додаються; - викликати голову виконавчого органу для доповiдей та давати оцiнку його дiяльностi; - вимагати вiд виконавчого органу АТ щоквартального надання iнформацiї про стан фiнансово-господарської дiяльностi АТ i т.iн.. Обгрунтування змiн: змiни у персональному складi посадових осiб Товариства вiдбуваються у разi необхiдностi за рiшенням Загальних зборiв. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Як член Наглядової ради, посадова особа не отримує винагороди вiд дiяльностi на посадi члена Наглядової ради. Винагорода за звiтний перiод за основним мiсцем роботи у Товариствi - заробiтня платня, згiдно зi штатним розкладом. Винагорода у натуральнiй формi - вiдсутня. посади, якi обiймала ця особа за останнi 5рокiв - Пенсiонер. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має.


___________

* Якщо інформація розкривається стосовно членів наглядової ради, додатково зазначається, чи є посадова особа акціонером, представником акціонера, представником групи акціонерів, незалежним директором.

** Зазначаються у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних. У разі ненадання згоди посадової особи на розкриття паспортних даних про це зазначається у описі.

*** Заповнюється щодо фізичних осіб.

2. Інформація про володіння посадовими особами емітента акціями емітента

Посада Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи Кількість акцій (шт.) Від загальної кількості акцій (у відсотках) Кількість за видами акцій
прості іменні прості на пред'явника привілейовані іменні привілейовані на пред'явника
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Голова Наглядової радиЧорний Альберт ШмiлевичЕО, 361757, 01.08.1997, Ленiнським РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.16155224.69138067161552000
Головний бухгалтерЄрохiна Раїса ЛеонiдiвнаЕО, 109498, 16.05.1997, Ленiнським РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.19318229.52566542193182000
Член правлiнняДеордiєв Олександр ДмитровичЕО, 599162, 15.10.1998, Центральним РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.9561214.6132037395612000
Член правлiнняНаливайська Надiя МиколаївнаЕО, 556163, 15.05.1998, Ленiнським РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.8492312.9795119984923000
Голова наглядової радиКараваєв Анатолiй КузьмичЕО, 361629, 31.07.1997, Ленiнським РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.30000.458515783000000
Голова правлiнняЧорний Михайло АльбертовичЕО, 361756, 01.08.1997, Ленiнським РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.5290.08085162529000
Член наглядової радиДрузь Леонiд МихайловичЕО, 680422, 19.01.1999, Ленiнським РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.97601.491704699760000
Голова ревiзiйної комiсiїНалiвайська Наталiя ОлександрiвнаЕР, 077528, 16.01.2003, Центральним РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.15180.232008991518000
Член Ревiзiйної комiсiїСтарчеус Олексiй ВолодимировичЕО, 265483, 26.02.1997, Ленiнським РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.34800.531878313480000
Член Ревiзiйної комiсiїТрофименко Микола ВасильовичЕО, 785812, 13.12.1999, Ленiнським РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.65290.997883196529000
Член Наглядової радиЄрохiна Ганна ГенадiївнаЕР, 201596, 16.08.2005, Ленiнським РВ ММУ УМВС Укр. по Миколаївський областi31200.476856423120000
Член Наглядової радиШабля Наталiя МихайлiвнаЕО, 262148, 26.12.1996, Ленiнським РВ ММУ УМВС України в Миколаївський областi30980.473493973098000
Усього 566303 86.55295475 566303 0 0 0

___________

* Зазначаються у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.